top of page

Rendezvénytermünk dekorációja - Dekorációs lehetőségek

Esküvői csomagjaink mindegyike tartalmazza termünk alapdekorációját. Ennek részét képezik hófehér bükkfa chiavari székeink, melyek önmagukban is dekoratív, prémium esküvői megjelenést biztosítanak. Helyet kapott egy látványos fényfüggöny dekoráció a főasztal hátterében, impozáns kupoladekoráció, továbbá egy csinos virágfal, mely nagyszerű fotóhátteret biztosít.

Mályva rosegold esküvő

Egyedülálló választék  -

Háttér az igényes dekorácókohoz

További dekorációs lehetőségek terén igazán széles választék áll rendelkezésre a helyszínen. Köszönhetően testvér válalkozásunknak, mely az ország egyik legnagyobb dekorációs kellék kölcsönzője. Nagy választékban érhetők el igényes dekorációs kellékek, lefedve az esküvői dekoráció minden területét, minden stílusban.

rosegold virágfal fotóháttér
Impozáns blush dekoráció

Természetesen kiegészíthető, bővíthető, stílushoz hangolható a dekoráció igény esetén, melyhez dekorációs vállalkozásunk révén, az ország legszélesebb választéka biztosított, kezdve a közel 100 féle minőségi szatén székmegkötőtől a mostanság egyre kedveltebb igényes selyemvirág díszítőelemekig. További egyéb dekorációs élővirág díszítés igénye esetén, szívesen ajánlunk a helyszínt jól ismerő, munkájára igényes dekoratőr kollégát, de ebben a kérdésben nincs kizárólagosság nálunk. Kedvcsinálóként kalandozzon kínálatunkban: https://www.decorcity.hu/

greenery esküvő vintázs aláfestéssel
greenery natural

Minden egy helyen

Székdekorációk, fénydekorációs kellékek, virágtartó állványok, gyertya és mécsestartók, lámpások, vázák és egyéb üvegtermékek, igényes selyemvirág asztaldíszek és egyéb kész dekorációs elemek, egyedi gyártású papírtermékek(ültetőkártyák, ültetési rend, menükártyák, köszöntő táblák, meghívók, asztalszámok, vendégkönyvek), üdvözlő és irányítótáblák, virágfalak többféle színben és méretben.

Stílusokhoz igazítva

A klasszikus és elegáns kellékeken kívül elérhetők a most népszerű stílusok kiegészítői is, így a rusztikus, vintage, greenery, geometrikus, és modern irányvonalakat kedvelők is megtalálhatják a tetszőleges díszítő elemeket. A különböző irányzatokat lefedő kínálatunk további lehetőséget nyújt a stílusok kreatív ötvözésére is. 

DIY dekoráció avagy csináld magad

DIY kiegészítők

A saját kezűleg készített dekorációs kiegészítők, köszönetajándékok, melyek igazán személyessé varázsolják az díszítést természetesen behozhatók és szívesen közreműködünk azok felhasználását, kihelyezését illetően.

pompás éjszakai fénydekoráció

Látványos fénydekorációk

A különböző fénydekorációk elengedhetetlen részét képezik az esküvőí díszítésnek. Ennek megfelelően beltéri is kültéri helyszíneinken hangulatos led dekorációk járulnak hozzá az est fényéhez, varázslatos hangulatot kölcsönözve az eseménynek.

Dekorációs egyeztetés

Dekorációs megbeszélés

Egyedi módon külön dekorációs egyeztetésre invitáljuk párjainkat, amikor is részleteire kiterjedően egyeztethetjük az elképzeléseket.

rózsaszín esküvő lábléchez_edited.jpg
bottom of page