top of page
Esküvői csomag
Ajánlat oldal képsor kész.jpg

Korlátlan fogyasztásos esküvői ajánlatunk 2024/2025

TERMÉSZETHEZ KÖZELI, VIDÉKI NYUGALOM, SZÍNVONALAS SZOLGÁLTATÁS, LÁTVÁNYOS RENDEZVÉYNTEREM, SZÜLETTETT ESKÜVŐ HELYSZÍN.

Tekintse meg rövid összefoglalónkat, és kérje ajánlatunkat!

Kiváló megközelíthetőség

Közel a fővároshoz(Bp-40km) és vonzáskörzetéhez az ország közepén helyezkedünk el, az autópálya közelségében.

SZÁLLÁS A HELYSZÍNEN

Vendégeink számára 2-5 fős légkondicionált, fürdőszobás szobák állnak rendelkezésre a helyszínen az esküvői mulatság kipihenésének céljára,58 főig. Megszálló vendégeink számára bőséges, svédasztalos, magyaros, meleg reggelit biztosítunk.

Ízletes esküvői menü

Ízletes esküvői vendégváró, vacsora és hajnali menü. Vendégvárásnál nagyon kedvelt pogácsáink, és mindig frissen készült, híres, házi réteseink.(epres, barackos-túrós, meggyes-mákos, almás, káposztás) Válaszható esküvői menüsor (hagyományos esküvői levesek, pörköltek, választható sültek, valamint hajnali menük (például a népszerű, igazi házi mangalica disznótoros, vagy egy jó töltött káposzta.) Autentikus, kedvelt ízeink szolgáltatásunk alapját képezik.

Valóban korlátlan italfogyasztás

A szolgáltatás időtartama alatt valóban korlátlan és időbeli megkötések nélküli. Célunk egy igazán széles kínálat biztosítása, hogy minden vendégünk megtalálhassa amit szívesen fogyaszt. Csomagunk tartalmazza a széles választékú közkedvelt színvonalas röviditalokat, kétféle csapolt sört, minőségi borokat, és pezsgőket, üdítőket, egészen a kiváló minőségű kávéig, mindent.

Dekoratív, látávnyos, igényes vendégtér

Vendégterünk független, elegáns, fehér-pezsgő-bézs alapszínekkel rendelkezik. A hófehér előkelő megjelenés kiváló alapot biztosít bármely esküvői stílushoz, legyen szó egy látványos vintage, rusztikus esküvőről vagy akár greenery, rosegold, vagy bármely más tematikáról. Az óriási tánctér fölötti kupola látványos fény-textil dekorációt kapott, mely méltó módon kiemeli az alkalom pompáját. Körasztalos berendezésű termünkben hófehér bükkfa chiavari székeknél foglalnak helyet vendégeink. Szintén a csomag részeként adott egy pompázatos halvány mályva/rosegold virágfal, a felejthetetlen fótók érdekében. További dekorációs információk.

Szabadtéri szertartás helyszín a természet ölelésében

A szertartás örömteli pillanatait szabadtéren, természetközeli, erdős könyezetben épült ceremónia helyszínünkön élhetik át vendégeink, a vendégtértől néhány lépésnyire. További információk.

Családias ügymenet, vidéki nyugalom, privát helyszín

Helyszínünk vidéken(Dabas)erdős környezetben épült. Egy időben kizárólag egy rendezvényt tartunk helyszínünkön. A személyzet figyelme teljes egészében az adott napi vendégeinkre összpontosul.

Menyasszonyi öltöző

A ruhák, és egyéb kellékek tárolására már csütörtöki naptól igénybe vehető, klimatizált öltöző.

Teljesen klimatizált vendégtér

A vendégvárásra már kellemes hőmérséklettel várjuk a násznépet.

Zárt, őrzött, tágas parkoló

Kb. 100 jármű számára. Akár autóbuszok, limuzin vagy kisvonat is kényelmesen elfér.

Akadálymentes helyszín

Akadálymentes feljáró és mozgáskorlátozott mosdó áll rendelkezésre.

Ételintolerancia, vegán, vegetáriánus.

Ételérzékenységgel bíró, illetve vegetáriánus és vegán vendégeinkre is figyelmet fordítunk.

Megmaradt ételek

A megmaradt ételeket köretek nélkül az általunk biztosított, egyutas edényekben a megrendelő kérése szerinti arányban átadjuk. Ennek minimális költsége az elszámoláskor kerül felszámolásra.

Amiket még fontosnak tartunk kiemelni:

     Nincs külön terembérleti díj!

     Nincs külön felszolgálási díj!

      Az alapcsomag, mely részben svédasztalos, tartalmaz minden felszolgálási költséget.

     Nincs "dugódíj"!

     A behozott italokat plussz költségtől mentesen hűtjük és felszolgáljuk.

Nincsen semmilyen egyéb apróbetűs költség, amivel a későbbiekben kénytelen szembesülni a megrendelőnk. A költségek pontosan kalkulálhatók.

Esküvői csomagunk legfontosabb elemeit elsőként jól átlátható módon, pontokba szedve szeretnénk kiemelni, így kedvet kaphat az érdeklődő a tüzetesebb átolvasáshoz, majd azt követően egy személyes megtekintéssel egybekötött helyszínbejáráshoz.

bottom of page