top of page

Szabadtéri ceremónia helyszínünk

Megújult szabadtéri esküvőhelyszínünk a vendégtértől pár lépésnyire áll rendelkezésre. Külső helyszínünk tervezésekor a legfontosabb szempontunk az volt, hogy egy romantikus, meghitt, és igazán az alkalomhoz méltó, igényes, de mégis letisztult, többféle esküvői stílushoz hangolható környezetet hozzunk létre.

Célunk, hogy a házasulandó pár álma a vendégeik kitüntető figyelme mellett valósuljon meg. A szertartás helyszín alapcsomagjának célja, hogy a lehető legszélesebb körben elnyerje a házasulandó párok tetszését.

"Tökéletes helyszín a meghitt pillanatokért"

erdei ceremóniahelyszín
fogadalom meghitt erdős környezetben

A letisztult fa pergola az erdős környezetben, fehér székek, törtfehér bevonulószőnyeg, lágy textildekorációval kiegészülve diszkrét, mégis ünnepélyes hangulatot áraszt.

Eskető helyszínünk jellege, díszítése hangolható, alakítható az adott esküvő stílusához, melyhez egyedülálló dekorációs kellék kínálatunk biztosít széleskörű választékot.

Romantikus szabadtéri esküvő
virágkarika háttérdísz
Házassági jegygyűrűk
Meghitt örök fogadalom
20231026_161133 jav_edited.jpg

Helyszínünk, mint egy félsziget az erdőbe nyúlva, zöld lombú fák, énekes madarak és megannyi természeti szépség kíséretében foglal helyet.

szertartás székdíszítés
eskető pergola selyemvirág dísz

Széleskörű dekorációs lehetőségek, extra díszítő elemek

természetközeli fogadalom
kültéri ceremónia helyszín kék dekor

Szerencsés választás, ha a polgári vagy "megerősítő" szertartás közvetlenül az esküvő helyszínén történik. Jelentősen kényelmesebb a vendégek számára és sokkal meghittebb, és hangulatosabb formában valósulhat így meg ceremónia. További előny a rendelkezésre álló idő kötetlensége, és privát légköre. A kültéri természetes fények nem pótolható előnyt jelentenek a fotók és felvételek szempontjából. Kedvezőtlen időjárás esetén természetesen készülve egy "B tervvel" a ceremóniát a nagyteremben a kupola alatt tartjuk meg a megfelelő díszítés mellett.

Nagyon kedvelt és szintén előnye ennek a formának, hogy nem csupán a pár, a tanúk, illetve az anyakönyvvezető koccinthat a fontos pillanatokat követően, hanem az egész násznép pezsgős koccintására is van mód. A külső helyszín igényes dekorációja adott, de igény esetén természetesen ez még tovább hangolható, bővíthető.

Erdei környezet dekoráció
bottom of page