top of page

Szolgáltatások, lehetőségek

Igény esetén szívesen ajánlunk megbízható, nagy tapasztalattal dolgozó esküvői szolgáltató kollégákat, de természetesen szívesen látunk bármely szolgáltatót helyszínünkön. Alább a legjellemzőbb szolgáltatókról ejtünk szót, de jelentősen szélesebb azon szolgáltatók száma, akik megfordulnak nálunk hétről-hétre, igény esetén szívesen teszünk ajánlást egyéb témakörökben is.

Esküvői Dj, zeneszolgáltatás

Házunk esküvői Dj-je, kiemelten jó ár/érték arányú szolgáltatással. Sok-sok igazán jó hangulatú esküvő tapasztalatával a háta mögött biztosít igényes zenei szolgáltatást a rendezvény ideje alatt. Előzetesen egyeztetve a megrendelő párral, megismerve igényüket, stílusukat, kéréseiket figyelembe véve járul hozzá egy igazán felejthetetlen esküvői mulatsághoz.

Vőfély, ceremóniamester

Házunk ajánlott ceremóniamestere vagy vőfélye hatalmas tapasztalattal, rátermetten látja el a karmesteri feladatokat. Évtizedes helyismerete, a személyzet ismerete nagyban hozzájárul a rendezvény sikeréhez.

Polgári szertartás - anyakönyvvezető

Hivatalos polgári esküvőnél a helyben illetékes anyakönyvvezető már jól ismerve a helyszínt szívesen száll ki hozzánk és együttműködve hangosító kollégánkkal igazán színvonalas, igényes és személyre szóló szertartást biztosít.

Szertartásvezető

Amennyiben nem hivatalos polgári esküvőre kerül sor, úgy gyakorlott szertartásvezetőnk nagy tapasztalattal látja el ezt a feladatot, és garantáltan felejthetetlen, igazán meghitt, személyre szabott ceremóniát varázsol a pár és a násznép számára.

Csokoládé szökőkút

Szeretne valami igazán különlegeset? Ajánljuk figyelmébe az igen látványos és nagyon finom belga csokoládéba mártogatható gyümölcsök desszertjét, melyet egy 5 szintes 90 cm-es professzionális csokoládékúttal szolgáltatunk.

Terem fényfestés

Amennyiben szeretné, hogy az est közeledtével igazán látványos fénydekoráció is hozzájáruljon a hangulathoz, úgy kollégánk korrekt áron épít ki a terem egészére kiterjedő fényfestést.

bottom of page