top of page

Vendéglátás, ételek, italok

Az elmúlt évtizedekben sokat formálódott az esküvői vendéglátás a technikai újításoknak, alapanyag reformoknak köszönhetően. A különböző trendeknek megfelelően rengetek féle esküvői menü, ételsor vált elérhetővé az egyes helyszínek kínálatában. Ami az esküvői ételeket illeti, tapasztalatunk szerint mostanra ismét a hagymányokhoz közelít a vendég ízlése.

A hangsúly sokkal inkább a minőségi alapanyagokra tevődik. Megmaradtak a modern technika nyújtotta módszerek, de ismét inkább a klasszikus felépítésű esküvői menüket keresik. Ezen igényeket figyelembe véve, de lépést tartva a kor kívánalmaival állítottuk össze választható esküvői menünket, mely természtesen sok esetben választható, ízlés szerint variálható.

Vendégváró falatok

Legkedveltebb ételeink vendégfogadásnál házunk sajtos és sokmagvas pogácsái, valamint a mindig frissen készülő, hagyományos, lakodalmas réteseink.

Házunk közkedvelt és 30 évvel ezelőtti indulásunk óta nagy szakértelemmel készített házi rétesei, melyeket túrós-barackos, meggyes-mákos, almás, epres és káposztás ízekben készítünk.

Messziről érkeznek vendégei, vagy csak korai vendégvárást tervez? Kérhető tartalmasabb svédasztalos vendégváró is hideg salátákkal, sültekkel.

rétes sütés
vendégváró rétes
káposztás rétes

Réteseintket nem szabad kihagyni

esküvői sörkorcsoja
sajtos pogácsa
rétesparty
kolbásszal töltött karaj
svédasztalos vendégfogadó
Italok

Kicsit megszomjaztunk nemigaz? Ejtsünk pár szót italcsomagunk tartalmáról..

Ezen menüpont alatt kicsit bővebben is szót ejtünk a nálunk készülő ételekről, illetve a vendéglátásunk mikéntjéről.

Italkínálatunk kialakításánál legfontosabb szempontunk a minőség és a sokszínűség volt. Ezt figyelembe véve igyekszünk a lehető legszélesebb minőségi kínálatot biztosítani, melyben valóban minden vendégünk megtalálhatja az ízlésének megfelelőt. Nem megszokott módon kétféle magyar csapolt sört is kínálunk. Borkedvelőként fontosnak tartjuk, hogy minőségi magyar fehér, rose és vörösborokat kínáljunk a , Gere & Schubert, Juhász, Dubicz pincészetek álltal termelt borokból. A piacon elérhető egyik legszélesebb röviditalkínálatot, Törley pezsgőt, minőségi üdítőket foglalja magában.(Coca-cola, Kinley, Jana)

Kávékedvelő vendégeink a kiváló minőségű olasz LavaZZa kávé termékeit fogyazsthatját kávé, cappuchino, latte stb formában.

itt lehetne bővebben rizsázni a pörköltről, hagyományos lakodalmas menüről, miért is jó ez.. Illetve fel lehet sorolni, hogy miért vagyunk mi jók, pl italcsomnagról is szót ejteni, kávéről stb.

Esküvői vacsora és hajnali fogások

Húslevesünket klasszikus módon, kiváló alapanyagokból készítjük. Egy hamisítatlan lakodalmas tyúkhúsleves biztos választás.

minőségi alapanyagok
lakodalmas tyúkhúsleves

hajnali disznótoros, esetleg pacal lehetőségét kiemelni.

vörösboros marhapörkölt
választható pörköltek
hagyományos hajnali pacalpörkölt
Reggeli az esküvő másnapján

Az esküvő másnapján a már jól ismert reggeli étkek mellett bátran ajánlunk vendégeink figyelmébe egy kiadós mangalaicza szalonnás-hagymás rántottát, mely igazán jó indítása lesz a napnak. Házunk saját készítésű mangalicza kolbászát is érdemes megkóstolni.

bottom of page